Lachgassedatie
voor tandheelkundige
behandelingen

Met 30 jaar ervaring en deskundigheid op het gebied van lachgassedatie/ lachgas-anxiolyse binnen de dentale branche is Grodenta de geschikte partij om u te adviseren, onderwijzen en ondersteunen. Door jarenlange samenwerkingen met verschillende opleiders en universiteiten heeft Grodenta zich ontwikkeld tot een kennisbank.


Lachgassedatie toegepast in uw tandartspraktijk

Er wordt gebruik gemaakt van een dubbelmasker systeem om veiligheid van zowel tandarts als patiënt te verzekeren. Door een scheiding tussen toevoer en afvoer bij het maskersysteem wordt zowel verspilling als lekkage sterk verminderd. Dit latex vrije flexibele masker zit zeer comfortabel, een eventuele geur kan worden toegevoegd door middel van de speciaal ontwikkelde geur stiften voor anesthesie. Het masker kan de gehele behandeling blijven zitten om lekkage te voorkomen.


Afzuiging voor in uw praktijk

Voor het afzuigen van de gassen biedt Grodenta verschillende mogelijkheden. Het maskersysteem is makkelijk aan te sluiten op een van de dentale-handafzuigingen. Natuurlijk is Grodenta ook uw adviseur en eventuele installateur wat betreft ruimte afzuiging.

Veiligheid staat voorop

Het systeem van Grodenta stelt de arts in staat om zuurstof en lachgas te mengen van 0% tot 50% om zo per patiënt de hoeveelheid af te stemmen om zo het comfort te verhogen.

Andere sedatie apparatuur die gebruik maken van bijvoorbeeld (Relivopan, Kalinox, Meopa) stelt de arts slechts in staat 50% lachgas toe te dienen, wat vaak zorgt voor over sedatie, angst en misselijkheid.

Na het behandelen kunt u makkelijk met overschakelen op 100% zuurstof om het resterende lachgas veilig uit het lichaam van de cliënt uit te wassen. Hierna kan de patiënt zonder enige bijwerkingen weer deelnemen aan het verkeer of de alledaagse werkzaamheden vervolgen.


De voordelen van de apparatuur van Grodenta

  • Mogelijkheid om lachgas te mengen van 0% tot 50%, zodat er per patiënt de optimale sedatie kan worden bereikt.
  • Minimale verspilling door een scheiding van toe- en afvoer in het slangensysteem
  • Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen
  • Mobiele GroFlow apparatuur om extra veiligheid te waarborgen.
  • Mogelijkheid om uw apparatuur te personaliseren met uw eigen logo/thema/idee.


Apparatuur leasen

Als de aanschaf van de apparatuur een te grote investering is, biedt Grodenta de mogelijkheid om te kiezen voor het leasen van de apparatuur. Een lease maakt de aanschaf eerder haalbaar en verspreidt de investering over een langere termijn. Contacteer ons voor de mogelijkheden rondom lease.


Vraag vrijblijvend een offerte op voor meer informatie:

Voor meer informatie over de behandeling, het proces en het effect op de patiënten kunt u verder lezen op deze pagina.

Voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaande knoppen.