Lachgassedatie
voor medische
behandelingen


Grodenta heeft door jarenlange ervaring en deskundigheid de beste applicaties ontwikkeld voor medische lachgassedatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat onder andere de SEH, verschillende kinderafdelingen en de afdeling Radiologie al voorzien zijn van een op maat ontwikkelde opzet.

De focus binnen deze afdelingen ligt op angst en stress vermindering waardoor zowel volwassen als kinderen een fijnere ervaring hebben tijdens hun verblijf of behandeling. De apparatuur werkt geheel op gasdruk en is dus binnen enkele seconden toe te passen, hierdoor is de apparatuur van Grodenta voor vele artsen een betrouwbaar en effectief hulpmiddel.

De meest voorkomende toepassing binnen de medische branche is het volgelaatsmasker. Met de ingebouwde eenrichting ventielen en filters wordt het de toedienen en afzuigen van het gas geheel van elkaar gescheiden. Dit verhoogd de hygiëne en zorgt ervoor dat lekkage en verspilling sterk wordt verminderd.

Mobiliteit

Het apparaat is compleet mobiel en wordt aangepast aan de behoeftes van het ziekenhuis. Eventuele zuurstof en lachgas aansluitingen uit de muur kunnen worden gebruikt. Er kunnen tevens 2 liter of 10 liter cilinders worden aangesloten op het apparaat. Per afdeling en locatie ontwikkelt Grodenta in overleg met de artsen de beste en makkelijkste toepassing. Wij denken graag met u mee.

Voor het afzuigen van de gassen biedt Grodenta verschillende mogelijkheden. Doordat de toepassingen van Grodenta ervoor zorgen dat het zuurstofniveau onder de 24% blijft, is het onder andere mogelijk om de apparatuur aan te sluiten op het medische vacuüm.


Veiligheid staat voorop

De meeste sedatie apparatuur die gebruik maken van bijvoorbeeld Relivopan, Kalinox of Meopa stellen de arts slechts in staat 50% lachgas toe te dienen, wat vaak zorgt voor oversedatie, angst en misselijkheid. Het systeem van Grodenta daarentegen stelt de arts in staat om zuurstof en lachgas te mengen van 0% tot 50%. Hierdoor is het mogelijk om de hoeveelheid per patiënt af te stemmen wat bijdraagt aan het comfort. 

Na het behandelen is het makkelijk over te schakelen op 100% zuurstof om het resterende lachgas veilig uit het lichaam van de patiënt uit te wassen. Hierna kan de patiënt zonder enige bijwerkingen weer deelnemen aan het verkeer of de alledaagse werkzaamheden vervolgen.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de behandeling, het proces en het effect op de patiënten kunt u verder lezen op deze pagina.

Voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over de benodigdheden in uw praktijk kunt u contact opnemen via onderstaande knoppen.

Vrijblijvend advies        Offerte aanvraag

We ondersteunen u graag met informatie over de aankoop en lease mogelijkheden.