Lachgassedatie
voor cosmetische behandelingen

Een van de specialisaties van Grodenta is lachgassedatie voor cosmetische/plastisch chirurgische behandelingen. Bij laser ontharingen, fillers, liposucties en vele andere behandelingen ervaart uw patiënt lichte of irriterende pijn die ervoor kan zorgen dat de complete ervaring een negatief randje krijgt. Een snelle lachgassedatie toepassing kan pijn en eventuele stress/angsten makkelijk verhelpen.

De opzet van onze apparatuur wordt compleet afgestemd op de wensen en behoeftes van uw praktijk, uw patiënten en uw behandelingen. Los van een onderscheidend vermogen voor uw praktijk verhoogt u hiermee ook het percentage herhaalbehandelingen aangezien de ervaring van de patiënt sterk verbeterd!

Toedieningssystemen

Zo werken we met verschillende toedieningssystemen, een transparant licht plak masker voor de neus voor korte behandelingen aan het gezicht of lichaam, een mondstuk voor behandelingen van de neus en een volgelaatsmasker voor lange en ingrijpende behandelingen waar momenteel alleen plaatselijke verdovingen voor gebruikt worden. De toepassing kan de gehele behandeling blijven zitten om lekkage te voorkomen.

Afzuiging

Voor het afzuigen van de gassen biedt Grodenta verschillende mogelijkheden. De apparatuur kan worden aangesloten op het medische vacuüm of u maakt gebruik van de ingebouwde afzuigpomp van Grodenta. Ook ondersteunt Grodenta u bij het verbeteren of installeren van de juiste ruimte afzuiging. 

Veiligheid staat voorop

De meeste sedatie apparatuur die gebruik maken van bijvoorbeeld Relivopan, Kalinox of Meopa stellen de arts slechts in staat 50% lachgas toe te dienen, wat vaak zorgt voor oversedatie, angst en misselijkheid. Het systeem van Grodenta daarentegen stelt de arts in staat om zuurstof en lachgas te mengen van 0% tot 50%. Hierdoor is het mogelijk om de hoeveelheid per patiënt af te stemmen wat bijdraagt aan het comfort. 

Na het behandelen is het makkelijk over te schakelen op 100% zuurstof om het resterende lachgas veilig uit het lichaam van de patiënt uit te wassen. Hierna kan de patiënt zonder enige bijwerkingen weer deelnemen aan het verkeer of de alledaagse werkzaamheden vervolgen.

Meer informatie:

Voor meer informatie over de behandeling, het proces en het effect op de patiënten kunt u verder lezen op deze pagina.

Voor een vrijblijvende afspraak voor meer informatie over de benodigdheden in uw praktijk kunt u contact opnemen via onderstaande knoppen.

Vrijblijvend advies        Offerte aanvraag

We ondersteunen u graag met informatie over de aankoop en lease mogelijkheden.